Полезни Храни Психология Ето как Трябва да Постъпвате с Мъжете Задници

Ето как Трябва да Постъпвате с Мъжете Задници

Ето как Трябва да Постъпвате с Мъжете Задници

Ако попаднете на недостоен човек, моля ви, не се опитвайте да разберете неговите неврози и други психологически проблеми. И още повече – потърсете ги в себе си

Проста аналогия. Ако сте стъпили в лайно, значи всичко е наред с вас – просто не сте го забелязали на асфалта и сте се забъркали. Изчистете  обувките си, забравите го и продължете нататък .

Да, в живота ви също толкова често ще има задници. За да не попаднете в лапите им, просто трябва да се научите да ги разбирате и бързо да ги отрежете от живота си !

И ако все още си мислите, че дори и най-злобният манипулатор може да бъде коригиран и излекуван с вашата любов, имам не много добри новини за вас…

Приемете, че повечето мъже не са годни за силни здрави връзки !Това говори моят 16-годишен опит в работата с представители на силния пол.

И всеки опитен специалист по връзки ще потвърди това. И това е добре!

За да изградите наистина страхотна връзка, трябва да пресеете голяма купчина пясък и да намерите парчетата злато в нея.

Просто казано, трябва да се научите да разделяте мъжете на типове:

1️⃣ Пълни лайнояди, които съзнателно унищожават женската психика;

2️⃣ Несъзнателни нарциси, които са отгледани като токсични деца и самите те не разбират какво правят;

3️⃣ И мъже, които реагират негативно, ако започнат да бъдат манипулирани.

Отрязахме първите две групи. И можете да работите с третата. Как можеш да се научиш да отсяваш недостойните мъже толкова ясно?

Всъщност можете да тествате мъжете за годност много бързо и без манипулация.

Думата задник е универсална. Описва абсолютно специфично понятие – човек с определен и учудващо известен набор от личностни качества, което е абсолютно изчерпателна характеристика на техния носител. Задникът е изключително мъжко създание. Тази дума няма форма, предназначена за жени.

Той е много харизматичен и в началото на една връзка може да изглежда като „мачо мъж“: красив, чаровен, интелигентен, внимателен, прави страхотно впечатление, вдъхва увереност и се радва на успех сред жените. Магнетичната привлекателност на задника към представителите на противоположния пол изглежда почти свръхестествена. 

Какъв е недостатъкът?

Недостатъкът е в душата. Или по-скоро в липсата и. Липсата на душа е липса на съвест и чувства. Разбира се, той може много добре да имитира чувства. Но единственото истинско чувство, което го тласка и го принуждава да разиграва различни драми, за да впечатли, е един вид „хищнически глад“, желанието да получи това, което иска. Изглежда, че единственият въпрос, който занимава задника, се свежда до следното: „Може ли това да се използва за храна?“, тоест да му е полезно . Целият му живот е подчинен на този стил на поведение – търсене на жертва. Отличителното е, че той лъже. Освен това той лъже с такава лекота, че е трудно да го заподозрете в същата тази лъжа. Изграждайки логиката на своите разсъждения по много хитър начин – без да казвате нищо, като по този начин приканвате събеседника си сам да попълни „белите петна“. 

Манипулацията обикновено е основният стил на поведение на задника. Той може да симулира фалшиви емоции, за да спечели съчувствие: „Толкова съм нещастен в брака си“, „Много искам деца“, „Никой не ме разбира“. Така факторът съжаление е една от причините жертвите често да се влюбват в тези „бедни“ хора. Понякога той може да каже с тежка въздишка: „Е, такъв съм, какво можеш да направиш…“ или „Научих се да убивам чувствата в зародиш, защото не искам повече болка“, или дори „Аз“ аз съм ужасен човек.” Звучи като покаяние? Точно така изглежда – нищо повече. Зад такова покаяние не стоят чувства.

Покаянието е болка и съжаление от това, което сте направили, и болка от невъзможността да промените това, което вече се е случило. Задник – неспособен да изпитва емоционална болка. 

Задникът е човек на думите. Но няма дела. Ако имате затруднения, той определено ще каже нещо като: „Винаги можете да разчитате на мен“ или „Ако имате нужда от нещо, кажете ми“. Но щом наистина кажете или попитате, най-често той ще има други планове или ще бъде твърде уморен, зает с неотложен въпрос или като цяло „извън обсега“. И дори да изпълни молбата ви, той пак ще ви припомня това всеки път.

В нашата епоха на интернет всичко стана много по-лесно в този смисъл за задниците. Много по-лесно е да имитирате чувства в интернет, отколкото в реалния живот – влюбено усмихнато личице, нарисуван букет, песен на стената, подобни удари. Всичко това е по-малко енергоемко за задника. Защото основната му нужда в една връзка не е да дава, а да взема.

Дори да не сте имали късмет в живота и да сте попаднали на задник, това не означава, че всички мъже са такива.

Мъжете са добри в по-голямата си част. Ако в живота все още се случва „единият е задник“ и „две“ и „три“, тогава, извинете, това вече е система. И тук си струва да разберете собствените си „модели“ на поведение: какво има във вашето поведение, което ви кара да привличате същите тези задници като магнит? Освен ако, разбира се, не изпитвате удоволствие от болката.

Любовницата Очаква Дете от Съпруга ми ,Мога ли да си го Върна?

Защо не Mожем да Изградим Диалог в Сайтовете за Запознанства?

Правилното Поведение След Връщането на Мъжа

Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

Портрет по снимка за подарък

Как да премахнем мазнините от корема и бедрата

Как да изберете дънки според типа на вашето тяло

Програмата за сексуално страдание

Класически стил нови тенденции

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Токсична Връзка

Токсична ВръзкаТоксична Връзка

Токсичните взаимоотношения може да се маскират като любов и грижа, но в действителност те изтощават, унижават и възпрепятстват личностното израстване. Признаци на токсичност: ▫️Постоянна критика. ▫️Контрол и ревност. ▫️Пренебрегване на