Полезни Храни Психология Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

✅ Първото нещо, което можете да направите, за да се откроите от тълпата в сайт за запознанства, независимо дали сте мъж или жена, е да внимавате в диалога си с онези събеседници, с които сте отишли ​​по-далеч от 2-3 фрази в стил „Здравей, как си?“ И освен това да се полагат усилия този диалог да се развива. Най-лесният начин е да зададете друг въпрос в края на всяко съобщение.

В същото време силно ви съветвам да изоставите стандартните и банални въпроси в стила на: „Какво търсите в този сайт?, Каква музика слушате?, Какви филми гледате?“ и така нататък. Повярвайте ми, ако започнете да задавате въпроси в стила на: „От колко време изпитвате радост?, В какви случаи сте се чувствали щастливи?, За какво мечтаете?“, Определено ще станете специални за този събеседник.

✅ Втората е темата за секса. Разбира се, той е актуален както за мъжете, така и за жените. С мъжете всичко е ясно, те го искат и често, без колебание, говорят за това. Но в същото време ще кажа, че това е абсолютно неефективен метод. При жените не е толкова ясно. Работейки в групи с жени в курса си, преобладаващата част от тях харесват снимките, вместо да изучават съдържанието на въпросниците.

Освен това те решават кой им харесва и с кого искат да развият диалог, също въз основа на снимката. Е, ако говорим за снимка, не е ли за сексуална реакция?) Но това изобщо не означава, че ако някой не харесва някого на снимка, тогава той няма шанс. Изобщо не е така. Във виртуалната комуникация единственото, което има значение, е колко умело водите диалога.

❓ От какво трябва да се откажете, за да бъде комуникацията по-ефективна?

♀️ За жени – всякакъв вид агресия, сарказъм, обиди, опити за унижаване или закачане на мъж, ласкателство, оценки, критика, грубост. Ако премахнете това, това ще помогне да изключите защитните механизми на мъжа и да достигнете близко ниво на комуникация за кратко време.

♂️ За мъжете – също отказвайте всякаква проява на агресия към жена. Но тук трябва да се съсредоточите върху спокойна реакция на опитите им да ви закачат. И също така, откажете се от желанието и опитите, поне в първите часове / дни на общуване, да говорите с жена за секс. Това ще ви накара да се откроите от тълпата на тези, които правят това.

💞 Личните отношения на всяко ниво не са война или пазарлък, а търсене на взаимно приятни допирни точки между душите ни.

Не настоявайте за съжаление!

Манипулатори

Зрителен Контакт

Причини за Прекомерното Преяждане

Съобщения след Които Мъжа Ще Започне да се Влюбва в Теб

Защо Продължителната Кореспонденция с Мъж е Опасна за Вас?

Портрет по снимка за подарък

Как да премахнем мазнините от корема и бедрата

Как да се справяте с емоциите

Модни тенденции- Тренчкот

Изкуството на малките стъпки

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Промяна на Жизнената Линия чрез Създаването на Нови Невронни Връзки

Промяна на Жизнената Линия чрез Създаването на Нови Невронни Връзки иПромяна на Жизнената Линия чрез Създаването на Нови Невронни Връзки и

Промяната на жизнената линия може да бъде вълнуващо и осъзнателно пътуване към по-изпълнен и задоволителен начин на живот. Създаването на нови невронни връзки в мозъка е ключът за успешната трансформация.