Полезни Храни Психология Любовницата Очаква Дете от Съпруга ми ,Мога ли да си го Върна?

Любовницата Очаква Дете от Съпруга ми ,Мога ли да си го Върна?

Любовницата Очаква Дете от Съпруга ми ,Мога ли да си го Върна?

ЛЮБОВНИЦАТА ОЧАКВА ДЕТЕ ОТ СЪПРУГА

Има ли смисъл да се надявам на завръщане?

Разбира се, че има. Има много доказателства, че за един мъж раждането на деца и дори бременната жена не е причина да поддържа връзка. Един мъж има връзка само когато иска да бъде с тази жена.

В такава ситуация, когато любовницата забременее, това ще бъде един вид възпиращ фактор за мъжа, т.е. от една страна процесът на връщане ще се забави, но от друга страна това съкращава времето и плюс-минус се оказва, че срокът за връщане не се удължава или съкращава, защото едното се компенсира от другото.

Защо се скъсява? Защото те, всъщност, ще се потопят в най-обикновеното ежедневие. Любовницата се превръща в ролята на съпругата, а мъжът в ролята на съпруга и тогава ще започнат оплаквания – както от съпругата към съпруга, така и обратното. Ако по-рано имаха любовна връзка с удоволствия и радости, сега, когато е в състояние на бременност, любовницата не е толкова емоционално готова да му даде всички тези неща, поради които той бързо ще се събуди – къде е попаднал и какво той замени за какво.

Освен това мъжът всъщност не знае какъв е животът с нея, защото те са били в напълно различни отношения. Разбира се, някъде съвестта му няма да го пусне, защото разбира, че напускането на бременна жена е лошо. Но с течение на времето той ще бъде привлечен от вас.

И на този етап нивото на страдание за вас трябва да е по-силно, за да може той да прекрачи тази граница. Но това в никакъв случай не е причина да не се върнете.

Правилното Поведение След Връщането на Мъжа

Не настоявайте за съжаление!

Манипулатори

7 Етапа на Любовта

Защо след като сте свалили 3 кг, качвате още 7 кг?

Модерни средства за отслабване

Портрет по снимка за подарък

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Правилното Поведение След Връщането на Мъжа

Правилното Поведение След Връщането на МъжаПравилното Поведение След Връщането на Мъжа

Отначало между вас ще има дистанция, защото сега трябва да изградите отново доверието, което е имало. В същото време не можете да се ангажирате с пълен контрол. Разбира се, има

Защо Красивите Неща ни Правят По-Щастливи

Защо Красивите Неща ни Правят По-ЩастливиЗащо Красивите Неща ни Правят По-Щастливи

Защо красивите неща ни правят по-щастливи Изследванията потвърждават, че външната красота оказва значително влияние върху нашето настроение и емоционално състояние. Когато възприемаме нещо красиво, тялото ни активира процеса на производство