Полезни Храни Психология Правилното Поведение След Връщането на Мъжа

Правилното Поведение След Връщането на Мъжа

Правилното Поведение След Връщането на Мъжа

Отначало между вас ще има дистанция, защото сега трябва да изградите отново доверието, което е имало. В същото време не можете да се ангажирате с пълен контрол. Разбира се, има случаи, когато мъжът се връща, но продължава да контактува с любовницата си, не можем да изключим това.

Но ако го обхванете във ваш контрол, тогава вашето значение бързо ще намалее. И освен това, с по-малко контрол, той ще се отпусне по-бързо и вие бързо ще разберете дали е приключил някакви контакти с любовницата си.

Трябва да сте спокойни – добре, върна се, направи нещо нередно, добре, ела, готова съм да те приема. В същото време не тичате около него и не се уверявате, че той няма да отиде отново там. И знаеш, че ако пак сбърка, ще го накажеш, може би още по-сурово. И той трябва да го почувства, не е нужно да говори за това. Той трябва да разбере, че не държите на него. Ти си му дала шанс да възстанови тази връзка, не че наистина си имала нужда от това. И следователно, ако издуха всичко, това е негов проблем.

В идеалния случай трябва да сте в такова състояние, че ако той пак сбърка, спокойно ще го изхвърлите през вратата, защото по принцип вече сте живели добре, но той дойде и трябва отново да промените начина си на живот. Това е най-идеалното състояние, тогава така или иначе ще бъдете в печеливша ситуация. Ако не сте достигнали такова състояние, то поне трябва да го изобразите.

Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

Не настоявайте за съжаление!

Манипулатори

Защо след като сте свалили 3 кг, качвате още 7 кг?

Причини за Прекомерното Преяждане

Модерни средства за отслабване

Портрет по снимка за подарък

Какво да правим в неделя?

Как и защо се случват квантовите скокове

Модни тенденции- прозрачни дрехи

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Критиката и Упреците са Убийци на ОтношениятаКритиката и Упреците са Убийци на Отношенията

Връзките са крехък съд, който лесно се разрушава, но трудно се възстановява. Един от най-вредните фактори, които могат да подкопаят любовния съюз, са критиките и упреците. Те са като капки

МанипулаториМанипулатори

Ето някои от най-често срещаните видове манипулатори: ➖ Емоционални манипулатори: Използват чувството за вина, страх, отговорности и любов, за да контролират другите. Те могат да играят на емоции, карайки жертвата

6-точковият Рефрейминг в Невролингвистично Програмиране (НЛП)

6-точковият Рефрейминг в Невролингвистично Програмиране (НЛП)6-точковият Рефрейминг в Невролингвистично Програмиране (НЛП)

6-точковият Рефрейминг в Невролингвистично Програмиране (НЛП) Невролингвистичното програмиране (НЛП) представлява мощен набор от техники и стратегии за лично развитие и комуникация. Една от най-ефективните техники, използвани в НЛП, е 6-точковият