Полезни Храни Полезно,Психология Защо Продължителната Кореспонденция с Мъж е Опасна за Вас?

Защо Продължителната Кореспонденция с Мъж е Опасна за Вас?

Защо Продължителната Кореспонденция с Мъж е Опасна за Вас?

Имате удоволствието да получавате ежедневно „Добро утро🖤“ от него. Може би вече е между вас има страстен виртуален флирт. Вие явно сте привлечени един към друг, но той не бърза да се срещнете лично. Защо? Има две основни причини:

😔 Инфантилизъм. Дългата кореспонденция е загуба на време. Психологически зрелият мъж цени времето си и уважава това на другите. Когато се запознавате онлайн, той бързо прави изводи – и ви кани на среща или прекратява разговора. Каквато и да е целта му – еднократно забавление или дългосрочна връзка – той се придържа към нея. Инфантилен човек, в гъста кореспонденция безкрайно, само прекарва дните си безцелно.

😔 Страх. Активното поддържане на виртуална комуникация и в същото време избягване на срещи е сигнал, че човек не е уверен в себе си и се страхува от интимност в реалния живот. Текстовият формат му дава усещане за контрол, защото дори изпратено съобщение може да бъде редактирано или дори отменено, което не може да се направи в диалог на живо.

Защо продължителната кореспонденция е опасна за вас:

⛔ Загубено време. Докато общувате сериозно с човек, който ви избягва в действителност, вие пропускате възможността да намерите наистина подходящ партньор.

⛔ Илюзията за интимност. Без истинска среща е невъзможно да се оцени обективно адекватността на дадено лице. В крайна сметка вие четете думите му със собствената си интонация. Дори не можете да сте сигурни, например, че не флиртувате с цял съвет от „съветници“.

⛔ Невротична зависимост. Когато давате шанс на човек отново и отново, вашето емоционално участие ви обвързва с него все повече и повече. Колкото по-далеч отивате, толкова по-трудно е да се откажете от тази симулация на връзка, защото ще започнете да чувствате, че той вече е станал семейство.

⛔ Едностранна игра. Продължава виртуална комуникация, която бихте искали да превърнете в реална комуникация, вие приемате наложените ви правила и следвате чужд сценарий, който не ви устройва. Помислете какво ви привлича във формата на „кореспонденция“ на отношенията? Защо избирате сигурен партньор, с когото е невъзможно да се изгради връзка в реалността? Вероятно имате и страх от интимност – тогава можем да говорим за контразависимост.

Фурмите-Ползи и Вреди за Човешкото Тяло

Семена от чиа: Ползи и Вреди за Човешкото Тяло

Външният Вид Влияе ли на Първите Впечатления?

Крампи в краката. Как да си помогнем?

Вода с Куркума на Гладно: Ползи и Вреди

Портрет по снимка за подарък

Какви грешки правим,когато се опитваме да изглеждаме секси

Как да комбинирате няколко ярки цвята в една визия

Топ 10 на Погребаните Градове в Света

Скелети на Гиганти над 4 метра открити в Китай

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Любовницата Очаква Дете от Съпруга ми ,Мога ли да си го Върна?

Любовницата Очаква Дете от Съпруга ми ,Мога ли да си го Върна?Любовницата Очаква Дете от Съпруга ми ,Мога ли да си го Върна?

ЛЮБОВНИЦАТА ОЧАКВА ДЕТЕ ОТ СЪПРУГА Има ли смисъл да се надявам на завръщане? Разбира се, че има. Има много доказателства, че за един мъж раждането на деца и дори бременната

Правилното Поведение След Връщането на Мъжа

Правилното Поведение След Връщането на МъжаПравилното Поведение След Връщането на Мъжа

Отначало между вас ще има дистанция, защото сега трябва да изградите отново доверието, което е имало. В същото време не можете да се ангажирате с пълен контрол. Разбира се, има

Брюкселско Зеле: Ползи и Вреди

Брюкселско Зеле: Ползи и ВредиБрюкселско Зеле: Ползи и Вреди

При разглеждането на ползите и вредите от брюкселското зеле е невъзможно да се пренебрегне фактът, че този зеленчук фигурира в списъка на „най-мразените храни“. Кръстоцветните зеленчуци съдържат фитохимикал, съдържащ сяра,