Полезни Храни Психология Липсва, Студен е,Не Отговаря на Обаждания и Съобщения

Липсва, Студен е,Не Отговаря на Обаждания и Съобщения


ЛИПСВА , СТУДЕН Е, НЯМА ГО, НЕ ОТГОВАРЯ НА ОБАЖДАНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ, виждаме се по-рядко…

ЗАЩО❓ Причината е, че ГУБИТЕ ЛИЧНИТЕ СИ ГРАНИЦИ И СЕ ЗАЛЕПВАТЕ ЗА ДРУГ ЧОВЕК! Границите изплуваха:

✅Превръщате партньора си в номер 1 в живота си, правите всичко за него, приоритизирате го и дори в ущърб на вашите интереси, вашето време, вашата работа, забравяте за личното си време, започвате да общувате с приятели по-рядко. Това е – сега имате само НЕГО/ТЯ в ума си…

✅Очаквате съобщения, обаждания от тях, също сливане с вас, подаръци (ако сте момиче) и денонощно внимание. Преставате да забелязвате, че искате да ги виждате по-често, отколкото те виждат вас.

✅Започваш ли да се адаптираш към техните планове, да се съгласяваш с това, което не те устройва, да се притесняваш дали ще отговорят или не, дали ще пишат след час или утре? И тогава, естествено, започвате да се ядосвате и да обвинявате човека за това!

Ами партньорът? Той не избра да се сближи толкова бързо! Дадохте му неограниченото си внимание без негова молба, а сега чакате лихва, но плащания няма! Наложен кредит! Усещането, че постоянно сте в позиция на изчакване. Винаги чакайте партньорът ви да има време за вас.

Когато ИЗБЕРЕ ТЕБ пред приятели, работа, роднини и т.н. Има твърде много от вас в живота му! Губи се балансът в отношенията. Партньорът се предпазва от такова залепване и той/тя има все по-малко време за вас. Влезли сте в ролята на Дете, успокойте се.

Подсъзнателно това е желание не за връзка, а за родител наблизо, който ще даде внимание, любов, топлина, грижа. Дори да си брутален брадат мъж.

И всеки път, когато поискате, коригирате, губите позицията си на възрастен. ‼️но помнете‼️те не „искат“ деца. И партньорите започват да се отдалечават. И се чувстваш самотен, нежелан и отхвърлен.

Защо мъжете пращат снимки на пениса си?

Джинджифил: Полезни Свойства

Може ли COVID-19 да Причини Трайна Еректилна Дисфункция?

Портрет по Снимка за подарък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Причини за Прекомерното ПреяжданеПричини за Прекомерното Преяждане

 Прекомерното преяждане често е симптом на емоционални разстройства като: депресия, тревожност, стрес, скука, самота. В такива случаи храната действа като механизъм за справяне, помагайки да се справим с негативните емоции