Полезни Храни Психология Липсва, Студен е,Не Отговаря на Обаждания и Съобщения

Липсва, Студен е,Не Отговаря на Обаждания и Съобщения


ЛИПСВА , СТУДЕН Е, НЯМА ГО, НЕ ОТГОВАРЯ НА ОБАЖДАНИЯ И СЪОБЩЕНИЯ, виждаме се по-рядко…

ЗАЩО❓ Причината е, че ГУБИТЕ ЛИЧНИТЕ СИ ГРАНИЦИ И СЕ ЗАЛЕПВАТЕ ЗА ДРУГ ЧОВЕК! Границите изплуваха:

✅Превръщате партньора си в номер 1 в живота си, правите всичко за него, приоритизирате го и дори в ущърб на вашите интереси, вашето време, вашата работа, забравяте за личното си време, започвате да общувате с приятели по-рядко. Това е – сега имате само НЕГО/ТЯ в ума си…

✅Очаквате съобщения, обаждания от тях, също сливане с вас, подаръци (ако сте момиче) и денонощно внимание. Преставате да забелязвате, че искате да ги виждате по-често, отколкото те виждат вас.

✅Започваш ли да се адаптираш към техните планове, да се съгласяваш с това, което не те устройва, да се притесняваш дали ще отговорят или не, дали ще пишат след час или утре? И тогава, естествено, започвате да се ядосвате и да обвинявате човека за това!

Ами партньорът? Той не избра да се сближи толкова бързо! Дадохте му неограниченото си внимание без негова молба, а сега чакате лихва, но плащания няма! Наложен кредит! Усещането, че постоянно сте в позиция на изчакване. Винаги чакайте партньорът ви да има време за вас.

Когато ИЗБЕРЕ ТЕБ пред приятели, работа, роднини и т.н. Има твърде много от вас в живота му! Губи се балансът в отношенията. Партньорът се предпазва от такова залепване и той/тя има все по-малко време за вас. Влезли сте в ролята на Дете, успокойте се.

Подсъзнателно това е желание не за връзка, а за родител наблизо, който ще даде внимание, любов, топлина, грижа. Дори да си брутален брадат мъж.

И всеки път, когато поискате, коригирате, губите позицията си на възрастен. ‼️но помнете‼️те не „искат“ деца. И партньорите започват да се отдалечават. И се чувстваш самотен, нежелан и отхвърлен.

Защо мъжете пращат снимки на пениса си?

Джинджифил: Полезни Свойства

Може ли COVID-19 да Причини Трайна Еректилна Дисфункция?

Портрет по Снимка за подарък

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Манипулация чрез въображаема малоценност: фин начин за контрол

Манипулация чрез Въображаема МалоценностМанипулация чрез Въображаема Малоценност

Манипулация чрез въображаема малоценност: фин начин за контрол Възприемането на малоценност е, когато човек си представя себе си в по-слаба или дефектна светлина, за да предизвика съжаление, съчувствие или чувство

Грешката на Жените ,които Искат да Получат Ухажване от Мъжете

Грешката на Жените ,които Искат да Получат Ухажване от МъжетеГрешката на Жените ,които Искат да Получат Ухажване от Мъжете

Разбрах каква е грешката на 98% от жените, които искат да получат ухажване и наистина страхотни действия от мъжете, но просто не могат да започнат. ⚠️ Проблемът е, че на