Полезни Храни Психология Защо мъжете пращат снимки на пениса си?

Защо мъжете пращат снимки на пениса си?

Защо мъжете пращат снимки на пениса си?

Защо мъжете пращат снимки на пениса си?

В ерата на социалните мрежи, ако сте жена шансовете да получите неочаквана снимка на пенис е огромна. Забравете за розите и разходките до киното. Явно повечето мъже сега гледат на снимката на пениса си, като инструмент за флирт и истинска форма на ухажване и сеят паника при жените навсякъде.

📸Тези снимки обикновено идват малко изненадващо, обикновено без първоначален чат или доста рано в разговора с непознат и обикновено ни дават всички разяснения, от които се нуждаем, за да разкараме този мъж, защото очевидно той няма социални умения.

Напредъкът в технологиите направи изображенията на голи мъжки гениталии по-разпространени от всякога. Снимката на пенис се появява като нова тенденция, в която мъжете споделят своите достойнства с надеждата да предизвикат сексуален отговор във входящата си кутия.За жените обаче всичко това не е положително и често повечето изпитват срам, гняв и отвращение.

Проблемът:
Мъжете често възприемат погрешно интереса на жената. Повечето жени изобщо не се интересуват от снимки на пениси. Те се възбуждат повече от очите на мъжа или задните му части.
Днешната култура, обсебена от знаменитости, придават смисъл на изтеклите секс клипчета или голо селфи да очароват. Добавете към това факта, че образованието на днешното поколение идва от порнографията и ще разберете как това обективизиране на телата е станало толкова широко възприемано.
💌Надеждата:
При мъжете, за разлика от голите селфита на жени, на които се виждат лицата им, снимките обикновено са само на самия пенис– представяйки анонимен чеп. Затова и толкова спокойно такъв тип фотографии се изпращат на колкото се може повече жени в търсене на мъжествено утвърждаване. Този първичен импулс обаче сега кара мъжкото население да вярва, че снимката на еректирал пенис е истинска форма на ухажване.
Авторът обикновено се надява славния му член да доведе получателката до сексуална лудост и тя незабавно да изпрати собствените си голи снимки с нуждата да се видят незабавно.

✅Реалността:
Повечето мъже наистина мислят, че жените ще бъдат очаровани да видят снимка на пениса им и че това ще ги накара да се възбудят сексуално. Разбира се, за повечето жени това не се случва. Мъжете възприемат случващото се като по-приятно за получателя, отколкото често е. Всичко това е известно като киберфлашинг. То не е толкова различно от ексхибиционизма от старата школа.

🍆Помислете за зловещия човек с палтото. Това е съвременната версия.
Мъжете, които имат ексхибиционистични тенденции, са склонни да се възбуждат от перспективата жените да бъдат принудени да видят гениталиите им (наистина ли, момчета?).
Други причини включват чувството на гордост от знанието, че техният пенис е в състояние да генерира силни реакции, фетиши по отношение на размера или външния вид и дори възбуда към реакции на отвращение.

💣Враждебност:
В някои случаи непоисканите снимки на членове са породени от враждебност. Това е акт на ярост срещу жените, сега филтриран през киберсферата. Мъжете изливат гнева си срещу жените в еротична форма.
Изпращането на снимки на интимните части е комбинация от търсене на приемане и интимност, самохвалство и търсене на господство. Много от мъжете нямат контрол върху импулсите. Някой, който е по-импулсивен, е по-вероятно наистина да изпрати снимката, особено под влияние, докато по-малко импулсивен човек може да иска, но след това се замисля.

📝Съвет:
Ако вашият партньор чувства, че нещата са станали малко остарели и искате да подправите нещата с няколко интимни селфита, предназначени само за очите на другия – давайте. Но започнете бавно и се уверете, че снимката на пениса ви е желана и по взаимно съгласие. Що се отнася до нежеланите снимки на полови членове, независимо какъв е вашият фетиш или как се възбуждате – не го правете. Това кара някого да се чувства неудобно. Знайте, че непоисканите снимки на пенис са форма на сексуален тормоз и злоупотреба. Това би трябвало да е достатъчно за да видите как този пенис накуцва при светкавицата на камерата или телефона.

⛑️За помощ и подкрепа:
facebook.com/panayotova.marina

Ето как Трябва да Постъпвате с Мъжете Задници

Защо не Mожем да Изградим Диалог в Сайтовете за Запознанства?

Самоувереност

Интересни Факти за Гъбите

Портрет по снимка за подарък

5 от най-желаните чанти този сезон

Как да носим широки дънки

Какво палто да изберат ниските жени

Психология на жълтия цвят

15 минутните градове

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Промяна на Навици: Как да Създадем Нови Невронни Връзки в Мозъка

Промяна на Навици: Как да Създадем Нови Невронни Връзки в МозъкаПромяна на Навици: Как да Създадем Нови Невронни Връзки в Мозъка

Промяна на Навици: Как да Създадем Нови Невронни Връзки в Мозъка Навиците играят важна роля в ежедневието ни, но понякога желаем да променим определени навици, които не ни служат добре.