Полезни Храни Полезно Народна Рецепта за Тромби и Разширени Вени

Народна Рецепта за Тромби и Разширени Вени

рецепта за разширени вени

Привет с усмивка, отдавна не съм споделял нищо, но сега се сетих, преди няколко години имах разширена вена на единият крак, по- голяма от 1,5 сантиметра, кракът се подуваше и ставаше двоен в сравнение с другият, една сутрин ме болеше и напипах големи топчета , отидох на “ Доктор”, той ме “успокой”, че това са “ Тромби”, тоест съсирена кръв, която стигне ли до важен орган и идва” краят на пътят” и ми даде най – много 2-3 дни, ако не се оперирам.
Прибрах се вкъщи, на другият ден сутринта намерих истинско, селско прясно мляко , вечерта сложих в паничка и подгрях на котлона без да го варя, само подгрято, на 200 милилитра мляко се слага 1 супена лъжица захар и се разбърква, след това, накъсах една стара фланелка, натопих парчетата в млякото и увих с тях кракът почти догоре, докъдето беше разширена вената, сложих отгоре вестник и нахлузих един крачол от дамски чорапогащник с отрязана пета да държи компреса на място.
Легнах си, сутринта махнах компреса и изпрах кърпите, да са готови за вечерта.
На третата сутрин нямаше и помен от съсиреците.
Цветелина Косева
Фейсбук

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Промяна на Жизнената Линия чрез Създаването на Нови Невронни Връзки

Промяна на Жизнената Линия чрез Създаването на Нови Невронни Връзки иПромяна на Жизнената Линия чрез Създаването на Нови Невронни Връзки и

Промяната на жизнената линия може да бъде вълнуващо и осъзнателно пътуване към по-изпълнен и задоволителен начин на живот. Създаването на нови невронни връзки в мозъка е ключът за успешната трансформация.

диабет

ДиабетДиабет

Диабет, честно да не четат докторите , ще боли Второто най-голямо престъпление на родителите спрямо човека, след регистрирането му като частно лице и така отнемайки му 90% от правата и