Полезни Храни Диети,Полезно Програма за изчистване от тежки метали

Програма за изчистване от тежки метали

изчистване на организма

Приемайте ежедневно следните 5 продукта:
• Екстракт от ечемичена трева на прах: извлича тежките метали от далака, чревния тракт, панкреаса и репродуктивната система. Този екстракт подготвя живака да бъде напълно абсорбиран от спирулината. Слагайте по 1-2 чаени лъжички в сок или вода.
• Спирулина (за предпочитане хавайска): извлича тежките метали от мозъка, централната нервна система и черния дроб и абсорбира тези, които вече са били извлечени от ечемичната трева. Слагайте по 2 чаени лъжички във вода, кокосова вода или сок.
• Пресен кориандър: навлиза дълбоко в труднодостъпните места и извлича тежките метали, натрупани от близкото минало. Прибавете една чаша листа към съставките за смути или сок, към салатата или гуакамолето (пюре от авокадо, смесено с лимонов сок, ситно нарязани домати, лук и чушки).
• Горски боровинки: извличат тежките метали от мозъка. Освен това лекуват и възстановяват евентуалните пролуки, образувани при изтеглянето на тежките метали, което е особено важно за мозъчната тъкан. Това е храната, която най-ефективно може да повлияе на болестта на Алцхаймер и да обърне нещата във ваша полза. Яжте поне по една чаша на ден.
• Червени водорасли дулсе от Атлантическия океан: свързват се с живака, оловото, алуминия, медта, кадмия и никела и пресичат кръвно-мозъчната бариера. За разлика от другите видове морски водорасли, червените водорасли дулсе притежават изключителна сила при отстраняването на живака от организма. Те проникват в дълбините на тялото, издирват живака, лепват се за него и не го оставят, докато не напусне организма. Яжте по 2 супени лъжици флейкс (люспи) дневно или равно на това количество цели листа.
За оптимален ефект консумирайте всичките пет храни и добавки в рамките на 24 часа. Ако пет са ви много, опитайте да вземате поне две или три от тях. Всичките тези продукти извличат тежките метали и освобождават жизненоважни нутриенти, които възстановяват уврежданията и укрепват организма. Ако искате още по-голям ефект, прибавете към списъка и корен от репей.
Няма на света по-ефективен начин да се избавите от тежките метали. Ако продължително и редовно спазвате тази програма, ще усетите радикално подобрение. Аз съм виждал хора, които благодарение на нея като по чудо се отърваха от живака, който бяха трупали в продължение на поколения. Една от най-полезните неща, които можете да сторите за тялото си, е да го избавите от тежките метали.
Забележете, на пазара има и други храни и билки, като хлорела (микроводорасли), които също се славят с това, че елиминират тежките метали. Внимавайте. Хлорелата доби голяма популярност като добавка, но тя има непредвидими ефекти, които я правят по-малко ефикасна в сравнение с гореописаните продукти. Ще го кажа така: когато става дума за това да ви предпази от рисковете, свързани с извличането на живака, хлорелата действа малко безотговорно.
„Лечителят медиум“ – Антъни Уилям

Как да заквасим домашно кисело мляко

Тинктура от люляк ! За всяка болка лек

Народна рецепта срещу тромби и разширени вени

Портрет по снимка за подарък

Кажи ми как седиш ,за да ти кажа какъв си

Забавен тест- вижте какво разкрива цветът на очите ви

Чашата на легендарния тракийски цар Ликург

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post