Дафинов Лист

дафинов лист

Много жени добавят дафинов лист към храната, особено червеното месо и птиците. Без да знаят истинската причина, поради която добавят дафинов лист към храната, когато попитате повечето жени за причината, те ще ви кажат: „За да придаде на ястието аромат и вкус“.
Добавянето на дафинов лист към месото превръща триглицеридите в монолипиди. За да проверите това, разрежете пилето наполовина и сварете всяка половина отделно в тенджера. В едната тенджера сложете дафинов лист, а другата оставете без дафиновия лист и запишете количеството мазнина в двете тенджери след готвене.
Ако имате дафинов лист, не е нужно да ходите до аптеката, защото последните научни изследвания показват, че дафиновият лист има много ползи. Помага да се отървете от много здравословни проблеми и опасни заболявания. Дафиновият лист лекува лошо храносмилане, дафиновият лист помага да се отървете от метеоризъм, киселини, киселини и запек. Регулира чревната подвижност чрез пиене на топъл лавров чай. Освен че понижава нивата на кръвната захар, той е и антиоксидант. Той позволява на тялото да произвежда инсулин, като го добавя към храната или го пие като чай в продължение на един месец. Елиминира вредния холестерол и освобождава тялото от триглицеридите. Много полезен при лечение на настинки, грип и силна кашлица, защото е богат източник на витамин С.
Можете да сварите листата и да вдишвате парата, за да се отървете от храчките и да намалите тежестта на кашлицата. Дафиновият лист предпазва от инфаркт и инсулт, тъй като съдържа съединения, които предпазват сърцето и кръвоносните съдове. Той е богат на киселини като кафеена киселина, кверцетин, ейгенол и партенолид, които са вещества, които предотвратяват образуването на ракови клетки в тялото. Премахва безсънието и стреса, ако се приема преди лягане и помага за релаксация и спокоен сън.
Пиенето на чаша варени дафинови листа два пъти на ден разтваря камъни в бъбреците и лекува инфекции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

стар лук

Стар ЛукСтар Лук

Стар лyк /Allium cepa/ Стопяване на полип на матката Стопяване на миома на матката Стопяване на киста на матката Стопяване на киста на яйчника Стопяване на киста на тестиса Стопяване