Полезни Храни Психология Грешката на Жените ,които Искат да Получат Ухажване от Мъжете

Грешката на Жените ,които Искат да Получат Ухажване от Мъжете

Грешката на Жените ,които Искат да Получат Ухажване от Мъжете

Разбрах каква е грешката на 98% от жените, които искат да получат ухажване и наистина страхотни действия от мъжете, но просто не могат да започнат.

⚠️ Проблемът е, че на думи казваш, че си готина и нямаш нужда  някой да се грижи за теб, но се държиш така, сякаш този мъж е първият, който ти е обърнал внимание.

Номерът на моята система е, че мъжът не трябва постоянно да обяснява, че трябва да се грижи за вас и да ви преследва.✅

Просто се дръжте така, че той самият бързо да разбере и приеме тези правила на играта. В същото време действате природосъобразно – без манипулации и емоционални залитания.

Ухажваната приема и подкрепя мъжете, които се стараят за нея. Тя показва, че за нея това е нормално и мъжът е на прав път. И тя не замръзва настрани от него, опитвайки се да затвърди студения си образ на „мистериозна и недостъпна принцеса“,

Това е важно, тъй като мнозина или падат ничком пред мъж от шок (веднага става ясно, че никой никога не се е интересувал от такава жена), или хладно приемат мъжкото внимание за даденост (в този случай желанието за съблазняване и ухажване пада рязко).

Запомнете: те преследват тази, която им дава шанс !

Следователно, ако човек няма перспектива, тогава да го държите като фен е неекологично и безсмислено. Просто ще се сблъскате с проблеми на обидено гадже, което ще получи силно разочарование от вашите откази ⭐

Така че поемете дъх: не е нужно да се преструвате на студена и красива кучка, която казва на всички мъже да се стараят повече. Това е мит – работи само във филмите, но със сигурност не и в реалния живот ❌

Нормалните, адекватни мъже наистина искат да преследват топла жена, която компетентно очертава формата на комуникация. Тази, с която е готино и леко вълнуващо (в положителен смисъл), но в същото време разбираемо.

Опитвала ли си се някога да си създадеш имидж на недостъпна кучка, за да те ухажват повече мъжете? Опитайте се да запомните и анализирате резултата от такава стратегия.

Вие заслужавате най-доброто!

Лев Вожеватов

Манипулация чрез Въображаема Малоценност

Защо Мъжът Живее Сам а Не с Любовницата си

GELAREX Гел за Лечение на Хемороиди

Ето как Трябва да Постъпвате с Мъжете Задници

Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

DIA CAPSПортрет по снимка за подарък

Какво да правим в Неделя

Опасни находки

Коригиране на талията – как да създадете силует на пясъчен часовник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post