Полезни Храни Полезно Не Мога да Спра да Чакам Мъжа да се Върне

Не Мога да Спра да Чакам Мъжа да се Върне

Не Мога да Спра да Чакам Мъжа да се Върне

Не мога да спра да чакам

Как да изключите мъжете от режим на очакване

Това, което преживявате, е процес на скръб и отнема време. И проблемът тук е, че когато например умре любим човек, ние спирам да изпитваме скръб много по-бързо, защото нямаме надежда. Тя не ни оставя в замръзнала ситуация. И ако човек, да речем, изчезне, тогава хората могат да страдат с години от факта, че го няма, защото все още имат надежда. Тук е същото, когато човек си тръгне, това е същият процес на преживяване на скръбта, която също замръзва.

За да изпитате това състояние, ще са необходими поне шест месеца до една година или дори повече. Но дори след това време пак ще мислите за това. Но всеки ден ще ви става все по-лесно.

Страданието, което изпитвате, е преструктуриране на вашата психика, за да отговаря на нов формат на живот, без един много важен елемент от този живот. Това е доста трудоемък процес, защото много неща бяха свързани с този човек. И затова е необходимо време, за да поникнат нови невронни връзки в главата и да се изградят нови невронни вериги.

Трябва да разберете, че това е доста дълъг процес и трябва да се примирите с него, да си кажете – „Да, все още ще се събуждам всяка сутрин и ще изпитвам страдание, като си спомням, че се събудих и мъжът ми не е наблизо .” Но някой ден ще разберете, че това няма да се случи и това страдание ще спре.

За да направите този процес възможно най-лесен, потърсете какво ви помага. Медитация, ходене на църква, разходки, спорт, пеене, танци, слушане на лекции и т.н. Да, звучи изтъркано, но ако някоя дейност ви кара да се чувствате малко по-добре, направете го.

Психотерапевтичните сесии са много продуктивни. Благодарение на тях ние изпитваме промени в подсъзнанието и преструктуриране на всички процеси. Но не на физиологично ниво, а на логическо. Изграждат се нови правилни логически вериги, които ни позволяват или да страдаме по-малко, или да бъдем по-ефективни в нещо.
Манипулация чрез Въображаема Малоценност

Защо Мъжът Живее Сам а Не с Любовницата си

GELAREX Гел за Лечение на Хемороиди

Ето как Трябва да Постъпвате с Мъжете Задници

Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Съобщения след Които Мъжа Ще Започне да се Влюбва в Теб

Съобщения след Които Мъжа Ще Започне да се Влюбва в ТебСъобщения след Които Мъжа Ще Започне да се Влюбва в Теб

Кореспонденцията е основата за силна връзка, присъща на вашата стойност и влюбването на мъжа. Редовните SMS съобщения могат да създадат недостатъчно силен имидж, което води до бърза загуба на интерес

Брюкселско Зеле: Ползи и Вреди

Брюкселско Зеле: Ползи и ВредиБрюкселско Зеле: Ползи и Вреди

При разглеждането на ползите и вредите от брюкселското зеле е невъзможно да се пренебрегне фактът, че този зеленчук фигурира в списъка на „най-мразените храни“. Кръстоцветните зеленчуци съдържат фитохимикал, съдържащ сяра,

Как Боровинките са Полезни за Здравето?

Как Боровинките са Полезни за Здравето?Как Боровинките са Полезни за Здравето?

Аюрведа – най-старата наука за лечението – съветва използването на сезонни горски плодове и плодове за храна. Аюрведа смята за особено полезни тези плодове и зеленчуци, които растат близо до