Полезни Храни Психология Защо Мъжът Живее Сам а Не с Любовницата си

Защо Мъжът Живее Сам а Не с Любовницата си

Защо Мъжът Живее Сам а Не с Любовницата си

ЗАЩО МЪЖЪТ ЖИВЕЕ САМ ,а не с любовницата ?

Това е най-класическата форма на любовен триъгълник, когато той живее в апартамента си, има семейство и жена, които го чакат и той ще ги държи на каишка, и има любовница, която се бори за него и дори ако тя знае, че той е напуснал семейството, тя пак ще участва в надпреварата за него, а в същото време той не дължи нищо нито на вас, нито на нея.

Това е изключително изгодна позиция за мъжа, тъй като напускайки семейството, мъжът се освобождава от всички задължения към семейството и също така получава свобода, липсата на която го е карала да се чувства виновен и да се страхува да не бъде хванат. И когато се вземе решение за напускане, става дума точно за това.

За освобождаването от това страдание, свързано с тези неприятни и негативни чувства. Затова той решава да напусне тази връзка, за да не я преживява и да получи свобода.

Защо не заживеe веднага с любовницата си? Може би той няма нужда от сериозна връзка.

Човек, живеещ в такива условия, се основава не на рационалността, а на това, което се случва вътре в него (каква нужда е важна за него в даден момент)

Любовницата Очаква Дете от Съпруга ми ,Мога ли да си го Върна?

Ето как Трябва да Постъпвате с Мъжете Задници

Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

Не настоявайте за съжаление!

Зеленчуци и Бушуващи Хормони

Портрет по снимка за подарък

Как да носим дрехи от прозрачни тъкани

Бохемска Рапсодия на Меркюри- Сделка с дявола?

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

ОтлаганеОтлагане

Понякога намираме десетки извинения, за да не предприемем действия. Вероятно познавате онова чувство, когато трябва да седнете и да напишете нещо – писмо, статия, доклад – и изведнъж се оказва,