Полезни Храни Психология Защо не Mожем да Изградим Диалог в Сайтовете за Запознанства?

Защо не Mожем да Изградим Диалог в Сайтовете за Запознанства?

Защо не Mожем да Изградим Диалог в Сайтовете за Запознанства?

Благодарение на интернет вече не е трудно да се опитате да започнете разговор с друг човек, особено в сайт за запознанства, където се има предвид точно това.

Преди около 20-25 години това можеше да стане само с личен подход към човека и естествено имаше много по-малко опити. Сега, поради въображаемото изобилие, когато повече от сто мъже могат да пишат на момичета в сайтове за запознанства на ден, а самите мъже могат да направят безкраен брой опити, се създава илюзията за огромен избор.

Хората са престанали да се отнасят внимателно един към друг и към новосъздадените контакти и когато възникне недоразумение или несъгласие, те лесно отказват тази комуникация, уверявайки се, че изборът е огромен и няма да е трудно да се намери по-подходящ събеседник.

Друга причина, поради която не е възможно да се създаде стабилна, стабилна комуникация е, че хората се придържат към някои от манипулативните стратегии, на които са научени в Интернет.

Защо са неефективни?

1️⃣ Не трябва/трябва да пишете повече, отколкото вашият събеседник ви пише. Ако някой се придържа към такава стратегия, тогава ще бъде трудно да се извади диалог с помощта на другия. А ако и двете, няма никакъв шанс. Кое е вярно? Този, който пише повече и по-правилно, контролира целия процес. Затова тук е важно не колко пишеш на събеседника си, а какво точно.

2️⃣ Не е нужно да отговаряте на съобщението веднага, трябва да се преструвате, че сте много заети. Сега всички са в такъв огромен информационен поток, че веднага щом изпаднете от информационното поле на вашия събеседник, той забравя за вас и преминава към някой друг.

Кое е вярно? Ако пишете рядко, емоционалният фон на събеседника ще намалее. Отговорете веднага, ако е възможно.

Как Да Създадете Близка Комуникация в Сайт за Запознанства?

Защо Продължителната Кореспонденция с Мъж е Опасна за Вас?

7 Етапа на Любовта

Колко Трябва да е Талията на Жената след 50 години?

Критиката и Упреците са Убийци на Отношенията

Крампи в краката. Как да си помогнем?

Портрет по снимка за подарък

Модерни средства за отслабване

Дългите поли са отново на мода

Модни тенденции-карго стил

Как да спрем да отлагаме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post