Гладуване

гладуване

Гладуването. Разбира се погрешно по време на гладуване човек не изпитва глад… Човек изпитва глад само когато захарта по-точно глюкозата е в играта. По време на гладуване тя е заменена от кетони. Много страдах с различни режими, докато най-накрая намерих правилния режим на хранене описан в поста за тялото. Аз не съм от тия дето четат тонове, за да разберат всичко по някаква тема, само дават акъл , а дори ги е страх да го прилагат. Аз срещам нещо, което съвпада с моите виждания и го прилагам веднага. Страдал съм разбира се, но само така намирам правилния път. Преди години видях във някакъв форум една мацка пише как си прочиства жлъчката. Изобщо не се замислих след няколко дена го приложих, без да имам причина за това. А то не е шега работа. „Лекарите” с операции ги вадят тия камъни. Ако някой си мисли,че при секс изпитва удоволствие, нищо не е в сравнение с изпразването на жлъчката 🙂 Някъде се въртеше точно, какво се случва ,всички процеси, че и по часове при гладуването. Чак толкова не ви трябва това само ще ви вкара в поредната виртуална схема(матрица). Както и да е трябваше да гладувам 3 дена. После и други изчочници срещнах, че 3 дена е оптимално. По- дълги периоди може само при лечение на заболявания. Те няма да ви трябват ако гладувате по 3 дена. В зависимост колко сте яли последния път след няколко до 12 часа организма влиза в кетоза. Това е защитна реакция за оцеляване. Понеже няма глюкоза, започва да си произвежда кетони и да ги използва за енергия. Практически можеш да живееш докато ти свърши последната капка подкожна мазнина. Има нужда само от вода. Освен горенето на мазнини, тялото знае че няма и други ресурси и започва да разгражда умрели и болни клетки, за да се регененрира, бе направо се подмладавя без ресурси. За това човека е върховен хищник на земята. Е има доста психични проблеми 🙂 но като тало е перфектен. Представете си колко трябва да си кух и да го мъчиш това тяло да го поболееш. Както да е отплеснах се. Не съм се интересъвал на какво се дължи когато ти падне кръвната захар, но не произвеждаш кетони и припадаш просто. Мисля на една камара болести, много болно трябва да е едно такова тяло… За това се започва първо 1 ден. После 2 дена, и после 3 дена. Както писах гладуването не е проблем, пиеш вода и не огладняваш даже. Проблема идва след гладуването. Нарича се захранване. За 1 ден гладуване няма нужда от захранване. След 3 дена има нужда от захранване. Първо се ядат само варени зеленчуци или пресни пасирани зеленчуци или плодове, докато са запълнят червата, няколко яденета. Ако се прави по книга колкото дена гладуваш толкова захранваш. Но това важи за дълги гладувания, примерно месец. След 3 дена може да захраниш и за ден. След като се запълнят червата може да се вкара протеина, немазно месо, белтъци, извара и прочие. И накрая се вкарват мазнините. И се продължава по моя хранителен режим 1:1:1. Абсолютно е забранено да се захрани, все едно не си гладувал , примерно яхния с ляб. Има смъртна опасност!
Ако искате да спите по 4 часа и да ви стига, ако искате да излекувате всички болести, да сте като нови. Това е, не е сложна работа.
За периодично гладуване няма да пиша. 12 часа за ден нищо не трбва да се яде. Ако можете по-дълго по-добре но тогава възниква проблем за малко време да си набавите нужната храна за деня, което си е чисто преяждане. Преяждането убива! Така че 12 часа си е добре. Има хиляди варианти, с експериметиране намирате най-добрия за вас.
Специално за тия дето доброволно са се подложили на мед. eксперимент последните 2-3 години. Не мисля че единството в човешкото тало, което се осъществава посредством нервната и хормоналната регулация фунционира при тах. Процеса може да не проработи… Това си е чиста нова раса , аз ги наричам homo stultus, и всички са за награда Дарвин. Добре,че не играят роля вече за бъдещето на homo sapiens … А тия дето са си останали хора нека да избягват срещи с такива по време на гладуване, не мисля че е безопасно.
Автор: Alkin AL

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Related Post

Масло от Лавандула: Полезни Свойства и Приложения

Масло от Лавандула: Полезни Свойства и ПриложенияМасло от Лавандула: Полезни Свойства и Приложения

Масло от Лавандула: Полезни Свойства и Приложения Маслото от лавандула е едно от най-популярните етерични масла, известно със своите успокояващи и лечебни свойства. Получава се от дестилация на цветовете на

Соев Лецитин „разбухвал“ Киселото Мляко

Соев Лецитин „разбухвал“ Киселото МлякоСоев Лецитин „разбухвал“ Киселото Мляко

Соев лецитин „разбухвал“ киселото мляко!!! –––––––––––– разговор с проф. Донка Байкова –––––––––––– – Само преди дни се оказа, че в кофичките с кисело мляко има забранен соев лецитин? – Вярно